Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Si kontrollojnë vallavet e rritur përmirësojnë efektshmërinë dhe funksionimin në pajisjet industriale

2023-09-27 Shih më shumë

Kujtimi i aplikimit dhe përfitimeve të 200 PSI NRS Portës në Industrinë e ndërtimit dhe materialeve dekorative

Titulli: Përmirësimi i efektshmërisë dhe funksionimit me 200 PSI NRS Portën e flanges në futjen e industrisë së ndërtimit dhe materialeve dekorative : Në mbretërinë e materialeve të ndërtimit dhe dekorativ, përshtat e tubave të efektshme dhe funksionale luajnë një rol jetësor për të siguruar operacione të buta. Njëri i tillë thelbësor është porta e PSI NRS 200. Ky artikull nxjerr domethënien dhe dobinën

2023-09-18 Shih më shumë

2021-07-20 Shih më shumë

Shumë njerëz duan të dinë cilat janë kërkesat për drejtimin e instalimit të valvulës së fluturave? Prodhuesit e mëposhtme të vendeve të forta A-typed të valvullit të fluturës do t'ju çojnë për të zbuluar.

2021-07-13 Shih më shumë

Udhëzimet e instalimit të vallëve të fluturave të dyfishta

Karakteristika strukturore e linjës së qendrës së dyfishtë të fluturave është që qendra e kasollit të shkurt të valvulës, Qendra e pjatës së fluturës dhe qendra e trupit janë në të njëjtën pozicion.

2021-07-06 Shih më shumë

Shih më shumë