TENTANG KAMI

melihat lebih banyak

BERITA

Memahami permohonan dan faedah 200 PSI NRS Flange Gate dalam industri pembinaan dan bahan hiasan

Tajuk: meningkatkan kecekapan dan fungsi dengan 200 PSI NRS Flange Gate dalam pembinaan dan bahan hiasan industri pengenalan: dalam alam pembinaan dan bahan hiasan, kelengkapan paip yang cekap dan berfungsi memainkan peranan penting dalam memastikan operasi lancar. Salah satu komponen penting adalah 200 PSI NRS flange gate. Artikel ini meliputi kepentingan dan manfaat


Pelbagai aplikasi injap rama-rama boltless kerusi keras yang ditaip

Kini terdapat aplikasi injap dalam semua lapisan masyarakat. Di antara mereka, injap rama-rama boltless kerusi keras yang ditaip terutamanya sesuai untuk peraturan bekalan air dan saliran dan saluran paip gas seperti perubatan, industri petrokimia, kuasa elektrik dan industri tekstil, dan suhu operasi biasanya kurang daripada 80 darjah.


Pengilang injap rama-rama boltless kerusi keras yang ditaip akan menunjukkan kepada anda: arah pemasangan injap rama-rama

Ramai orang ingin tahu apakah keperluan untuk arah pemasangan injap rama-rama? Pengilang-pengilang berikut injap rama-rama boltless kerusi keras yang ditaip akan membawa anda untuk mengetahui.


Pusat talian double flange injap rama-rama pemasangan arahan

Ciri-ciri struktur garis pusat injap rama-rama flange ganda adalah bahawa pusat aci batang injap, pusat plat rama-rama, dan pusat badan berada dalam kedudukan yang sama.


melihat lebih banyak