DE NOBIS

Osnovan 1999. godine Ning Jin APC Industries Co., Ltd. je sveobuštena grupa kompanija koja specijalizova u dizajnu, proizvodnju i proizvodnju industrije ventela i morskih ventila. Sa ukupnom imovinom od 220 miliona yuana i slom od 470 mu, Naša kompanija ima 65 tehničkih i inžinjerski osoblja iz ukupno 300 osoblja i radnika. Podržavaju moćnim tehničnim pozadinom, sada imamo širok niz naprednih proizvodnja i testiranja instrumenta, kao što je fine lathe mašina, milušnja mašina, bavljanja mašina, stampera, tensilna mašina, analizač slike, neoštajno instrument za testiranje, ukupnja 200 seta, kao i 600 seta muća i 5 jedinica velike osnovne uhovu. Naši glavni proizvodi uključuju valv leptiv, testiv, valv loplja, zajednice proširenja gume, Filter oblika Y, Neposredne čelične cijeve i druge cijeve. Naša visoke izvršavanje dvostruko eccentricne vatreneprog vlaterije iz našeg nezavisnog istraživanja i razvoja došao na svijetu napredni nivo za slične proizvode i dobiju sertifikat nacionalnog izumivanja patenta. Do sada, proizvodi su široko koristili u modernom industriji, brodu i drugim domacima. Naša kompanije je dobila IS09001:2000 međunarodnu sistemu kvalifika, Certifikaciju CE evropske zajednice, Det Norske Veritas (DNV) certifikacija fabrika, certifikacija fabrika Lloyd's Register (LR), Kine klasifikacije društva (CCS) Certifikacija kvaličnog sistema i certifikacije FM i UL SADa, Itd. Trenutno su naš proizvodi prodani desetine zemalja i regija, poput SAD, UK, Njemačke, Italije, Francuske, Španija, Norveške, Hong Kong, itd. Osim toga, dobili smo velikim brojem naslova nasljedno, uključujući jedan od 50 najboljih privatnih poduzeta u Dezhouu, Jedan od najviših 20 poduzeća u Dezhouu, postigao je najveće izvoz, poduzetka Dezhou koja posmatra ugovora i država obećanje, visokih tehnologija poduzeća provincije Shandong, istraživački centar Shandong za inžinjersku tehnologiju vlatera, Centra tehnologije poduzeća provincije Shandong, i poduzeća sa kreditom na nivou AAA-u ocjene brojnih banka, Kao što su poljoprivrednih Banka Kine Dezhou. Povećanje investicije nauka i tehnologije 2013. godine, Ning Jin je napravio velike dostupe u istraživanje i razvoju nauke i tehnologije programe, Posebno uspješne testove o razvoju srednje pritisak vrvaćeg center linije, gumibra valv i druge serije proizvoda. Svi naš serije vatrenu zavalu dobili su certifikaciju FM i UL. Također radioli smo tri godine plan listi da održamo u brzom razvoju kompanije. Do kad se naš kompanija otišta javno, prijašimo za FM, UL i druge certifikacije širom svijeta poznatih za naše vatrodnik i serije vatrobe vrata, i ćemo biti povjereniti nego ikada da se odlaze između poslovnih kolega. Svih u svim, suočavajući se sa tržištu sa diversifikovanim potrebama, nastavimo pružiti naše mušterijama prvih klasih kualiteta, Konkurentne cijene, ubrzo opskrnja i savršeno uslugu.

magis

PERITUS NUNTIA

Proizvođač A-tipnog teškog sjedišta dvostruka boltlessless leptiva Betv bolje

Proizvođač A-tipnog teškog sjedišta dvostruka boltlessless butterfly valve kaže vam da su vljednji leptiva odgovaraju. Možde za oslobođenje razne korozivnih i ne-korrosivnih inžinjeringskih sustava u generatora, uglonog plina, likifiranog petrola plina, gradska plina, hlad i vruće vazdu, kemijskog smrenja i generacija struje i zaštite okruženja.

2021-08-10 magis

Proizvođač dvostruka ploča vafera Ne-return teste će vam pokazati radni princip automatske vljedne kontrole

Proizvođač dvosalnog ploča vafera ne povratka kaže vam da su valvi široko koriste u životu, i postoje mnoge vrste njih. Ćemo predstaviti vrsta automatske teste.

2021-09-01 magis

Velika fina oprema mašina (dijametra procesa: 1,2m)

2019-11-05 magis

Proizvođač vljednja otvorenih vljednja nevolj otkazu će vam pokazati: opravljanje za instalaciju vlova

Proizvođač dvostruka ploča vafera Ne-retunn rekava vam da je testv univerzalni strašni tekničnik. Mala je veličina, svjetlo težine i lako instalirati između flangesa.

2021-09-06 magis

200 PSI OSY FLANGE i GROOVE GATE proizvođači će vam pokazuju kako će poveztati grove flanges

200 PSI OSY FLANGE i proizvođači GROOVE GATE kaže vam da su zajednički metod veza cijeva u našem životom. Grooved flanges su sada novi tip metoda veze.

2021-09-15 magis

200 proizvođači PSI OSY FLANGE i GROOVE GATE će vam pokazuju prednost groovenih flangesa

Proizvođač 200 PSI OSY FLANGE i GROOVE GATE kaže vam da se sada široko koristi u našem transportu tečnika i benzina informacija. U usporedbi s našem tehnologijima za proglanje, prednosti će biti očiglednoj.

2021-09-18 magis

Proizvođači vlasni trčanja trčanja trčanja trčanja, će vaz vodi da razumijeva: izabranski princip vljednja leptiva.

Proizvođači trčanog kroz u mekok sjedišta leptiva kaže vam da su valvi leptivi odgovarajuće za prebaci različite korositivni i nekorrosivnu tekniku medija u inženjerskim sistemama poput generatora.

2021-09-28 magis

Proizvođači trčanja otvoreni leptiva, vodi vodi da razumiju: prednosti i nedostatka leptiva i instalacije i održava

Proizvođači trčanja otvoreni leptiva meko sjedišta kaže vam da je otvaranja i zatvaranja dio diska oblika leptiva, koja se rotira oko sopstvenog osi u vallovi tijelo kako bi postigao otvaranje i zatvaranje ili prilagodnje.

2021-09-30 magis

magis