OM

Grundlagt i 1999, Ning Jin APC Industries Co. Ltd. er et omfattende konsertselskap som har spesialisert seg på utforming, produksjon og produksjon av ventiler og sjøventiler. Med en total aktivitet på 220 millioner yuan og en gulvplass på 470 mu, Firmaet vårt har 65 tekniske og tekniske personale av totalt 300 ansatte og arbeidere. Støttet av kraftig teknisk bakgrunn, har vi nå en lang rekke avanserte produksjons- og testinstrumenter, som for eksempel fin drepemaskin, fræsemaskin, boremaskin, stamper, strekkmaskin, bildeanalysator, ikke-destruktiv prøvingsinstrument, tilsammen 200 sett samt 600 sett av forme og 5 enheter med stor støpeovn. Våre viktigste produkter omfatter sommerfuglventil, sjekkventil, kuleventil, gummiekspansjon ledd, Y-formet filter, rørdeler av rustfritt stål Våre dobbelt eksentriske brannsikre sommerfugleventiler fra vår uavhengige forskning og utvikling er kommet til verden. det avanserte nivået for lignende produkter og får det nasjonale patentsertifikatet for oppfinnelsen. Så langt er produktene blitt utbredt i stor utstrekning i moderne industri, skip og andre områder. Firmaet vårt har fått IS09001:2000 internasjonal sertifisering av kvalitetssystemet, CE-sertifisering av Det europeiske fellesskap, Det Norske Veritas (DNV) fabrikssertifisering, Lloyd's Register (LR)-fabrikk sertifisering, China Classification Society (CCS) sertifisering av kvalitetssystemet og sertifisering av FM og UL av USA, Osv. For tiden har våre produkter blitt solgt til mange land og regioner, som USA, Storbritannia, Tyskland, Italia, Frankrike, Spania, Norge, Hongkong, osv. Dessuten har vi fått et stort antall titler, inkludert en av de 50 største private foretakene i Dezhou. En av de 20 største foretakene i Dezhou som har oppnådd største eksport, foretak i Dezhou som overholder kontrakten og holder løfte, høyteknologisk foretak i Shandongprovinsen, Shandong forskningssenter for ingeniørteknologi av sommerfugleventil, foretakets teknologiske senter i Shandongprovinsen, og foretak med AAA-nivå kreditt vurdert av mange banker, For eksempel Agriculture Bank of China of Dezhou. Ved å øke investeringene i vitenskap og teknologi i 2013 gjorde Ning Jin store gjennombrudd i forskning og utvikling av vitenskap og teknologi programmer. spesielt de vellykkede prøvingene av utviklingen av middeltrykksventil med sommerfuglen, gummiventil og annen produktserie. Alle våre brannsikre ventiler har fått FM og UL sertifisering. Vi har også utarbeidet en treårig listeplan for å holde tritt med selskapets raske utvikling. Når firmaet vårt er blitt offentlig, søker vi om FM. UL og andre sertifiseringer av verdensomfattende kjent for vår brannmur og brannsikre dørserie, Og vi skal være mer sikre enn noensinne om å skille seg ut blant forretningsmenn. Alt i alt, med et marked med varierte behov, vil vi fortsette å gi våre kunder førsteklasses kvalitet, konkurransede priser, raskt forsyning og perfekt service.

se mer

NYHETSSENTER

Produsenten av A-type hard sete dobbelt akselsløs butterfly ventil vil vise deg hvordan du velger en sommerfugl bære ventil

Produsenten av A-typen hard sete dobbelt akselslåst sommerfugleventil forteller deg at sommerfugleventiler passer kan transporteres forskjellige etsende og ikke-korrosive tekniske systemer i generatorer, kullgass, flytende petroleumsgass, bygass, kald og varm luft, kjemisk smelting og kraftproduksjon samt miljøvern.

2021-08-10 se mer

Hvordan virker sommerfugleventil brannbeskyttelse Grooved type?

I denne artikkelen, sommerfugleventilprodusenter forklarer sine prinsipper: de komponentene som utgjør sommerfugleventilen og de forskjellige typene tilgjengelige. Dersom det er nødvendig, kan du gjennomgå og velge vårt brannbeskyttelsessystem for sommerfugleventil Grooved-type.

2021-05-08 se mer

Produsenten av «Dobbeltplatewafers» kontrollventil som ikke er retur, vil vise deg driftsprinsippet for automatisk kontrollventil

Produsenten av "Dual platewafer" ikke-return sjekkventil forteller deg at ventilene er stort brukt i livet. og det er mange slags. Vi introduserer en slags automatisk sjekkventil.

2021-09-01 se mer

Stort finbearbeidingsutstyr (bearbeidingsdiameter: 1,2 m)

2019-11-05 se mer

Hva er funksjonen med brannvern av butterfly ventil Grooved typen

Denne nye typen ventil brukes hovedsakelig i kjemisk utstyr, petrokjemisk utstyr eller sukker- og vinproduksjonsutstyr. Metallforseglingsbelte i brannbeskyttelsesventilen Grooved typen er også innpakket med en polytetrafluorett overflatebehandling, Selv om gummilaget blir ødelagt av en brann, kan metalllaget fremdeles spille en forseglingsroll.

2021-05-14 se mer

Produsenten av produsenten med dobbelt platewafers ikke-return kontrollventil vil vise deg:

Produsenten av to platewafers ikke-returnsjekkventil forteller deg at kontrollventilen er en universel enveis væskeventil .. Den er liten i størrelse, lett i vekt og lett å montere mellom flansene.

2021-09-06 se mer

Butterfly ventiler brannbeskyttelse Grooved type produsenter tar alle til å forstå: vanlig brannutstyr

Butterfly ventil brannsikringsprodusenten Grooved type produsent forteller deg at brannslokkingsutstyr refererer til utstyr som brukes til utstyr. for brannslokking, brannvern og brannulykker. Utstyr til profesjonell brannslokking. Butterfly ventil brannsikringsprodusenten Grooved type produsent forteller deg at brannvern utstyr hovedsakelig omfatter to typer:

2021-05-21 se mer

200 PSI OSY FLANGE og GROOVE GATE-produsenter vil vise deg hvordan du kan koble til rillede flanser

200 PSI OSY FLANGE og GROOVE GATE produsenter forteller deg at flanger er en vanlig rørforbindelsesmetode i vårt liv. .. Rinkede flanger er i dag en ny type tilkoblingsmetode.

2021-09-15 se mer

se mer