O NAMA

Osnovan 1999., Ning Jin APC Industries Co., Ltd. je sveobuhvatna grupna tvrtka koja je specijalizirana za dizajn, proizvodnju i proizvodnju industrije ventila i pomorskih ventila. Sa ukupnom imovinom od 220 miliona juana i prostorom od 470 mu, naša tvrtka ima 65 tehničkog i inženjerskog osoblja od ukupno 300 osoblja i radnika. Podržani snažnim tehničkim pozadinama, sada imamo širok raspon naprednih proizvodnih i testiranja instrumenta, kao što su strojevi finih struja, mašina za rezanje, mašina za bušenje, štapov, vlažni stroj, analizator slika, nedestruktivni instrument za testiranje, Ukupno 200 setova, kao i 600 seta kalupi i 5 jedinica velikog lijevanog peć. Naši glavni proizvodi uključuju leptir ventil, kontrolni ventil, kuglični ventil, gumeni zglobovi, u obliku Y-filter, pribor za cijevi od nehrđajućeg čelika i ostali pribor za cijevi. Naši visoke učinkovitosti dvostruki ekscentrični ventili leptira iz našeg nezavisnog istraživanja i razvoja su došli na svijet. napredna razina za slične proizvode i dodijeljena je nacionalna potvrda o patentima. Do sada su proizvodi široko korišteni u modernim industrijama, brodovima i drugim područjima. Naša tvrtka je dobila certifikaciju međunarodnog sustava kvalitete, CE certifikat Europske zajednice, Det Norske Veritas (DNV) certifikacija tvornice, Lloyd's Register (LR) certifikacija tvornice, Kina Klasifikacijsko društvo (CCS) certifikacija sustava kvalitete i certifikacija FM i UL certifikacija SAD-a, Ipd. Trenutno su naši proizvodi prodani desetinama zemalja i regija, kao što su SAD, Velika Britanija, Njemačka, Italija, Francuska, Španjolska, Norveška, Hong Kong, itd. Osim toga, dobili smo veliki broj naslova, uključujući jednu od 50 najboljih privatnih poduzeća u Dezhouu, Jedna od 20 najboljih poduzeća u Dezhouu, koji je postigla najveći izvoz, poduzeće Dezhou koji poštuje ugovor i održava obećanje, visoke tehnologije poduzeća provincije Shandong, istraživački centar za inženjersku tehnologiju leptir ventila, poduzetnièki tehnologijski centar provincije Shandong, i poduzeæe s AAA-om kreditnom ocjenom brojnih banka, Kao što je aglomerator Bank of China of Dezhou. Povećanjem ulaganja u znanost i tehnologiju 2013., Ning Jin je napravio velike napredove u istraživanju i razvoju znanosti i tehnoloških programa, posebno uspješne testove na razvoj srednje linije srednje pritiska leptir ventila, gumeni ventil i ostali niz proizvoda. Svi naši otporni ventili su dobili FM i UL certifikaciju. Također smo napravili trogodišnji plan za popis kako bi održali korak s brzim razvojem kompanije. Dok naša kompanija bude izašla u javnost, prijavit ćemo se za FM, UL i ostale certifikate svjetske poznatosti za naš firewall i vatrogasna vrata serije, I biæemo sigurniji nego ikad da se istièemo meðu poslovnim vršnjacima. Sve u svemu, suočavajući se s tržištem s raznovrsnim potrebama, nastavit ćemo da našim kupcima pružamo prvoklasnu kvalitetu, konkurentne cijene, brza opskrba i savršena usluga.

vidi više

VIJESTI

Proizvođač A-tip tvrdog sjedala dvostruko okno leptir ventil će vam pokazati kako izabrati leptir ventil bolji

Proizvođač A-tip tvrdog sjedala dvostruko okno leptir ventil bez vijaka kaže vam da su leptir ventili pogodni. s masenim udjelom, plin ugljena, utekočinjeni naftni plin, gradski plin, hladni i topli zrak, kemijski taljenje i proizvodnja energije i zaštita okoliša.

2021-08-10 vidi više

Kako Butterfly ventil zaštita požara Grooved tip radi?

U ovom članku, proizvođači leptir ventila objašnjavaju svoje načela rada, komponente koje čine leptir ventil i različite vrste dostupne. Ako je potrebno, možete pretražiti i odabrati naš leptir ventil vatrogasne zaštite Grooved tip.

2021-05-08 vidi više

Proizvođač dvostruke pločice nepovratne provjere ventil pokazat će vam načelo rada automatskog provjere ventila

Proizvođač dvostrukog plašta nepovratnog ventila kaže da se ventili široko koriste u životu, I ima ih mnogo vrsta. Mi ćemo uvesti neku vrstu automatskog provjere ventila.

2021-09-01 vidi više

Velika fina oprema za obradu (promjer obrade: 1.2m)

2019-11-05 vidi više

Koja je funkcija leptir ventil vatrogasne zaštite Grooved tipa

Zaštita leptir ventila požara Grooved tip Ovaj novi tip ventila se uglavnom koristi u kemijskoj opremi, petrokemijska oprema ili oprema za proizvodnju šećera i vina. Metalni premaz zatvorenog premaza leptir ventila za zaštitu požara Grooved tipa proizvod je također omotan politetrafluoroetom. s masenim udjelom cijevi, Čak i ako gumeni sloj bude uništen vatrom, metalni sloj i dalje može igrati ulogu zatvaranja.

2021-05-14 vidi više

Dvostruki pločica proizvođač nepovratni ventil pokazat će vam: mjere opreza za ugradnju provjere ventila

Proizvođač dvostruke pločice nepovratne provjere ventil vam kaže da je ventil za provjeru univerzalni jednosmjerni ventil tekućine . Mala je veličina, lagana u težini i jednostavna je postavljena između priručnika.

2021-09-06 vidi više

Proizvođači leptir ventil za zaštitu požara Grooved tipa uzimaju sve da razumiju: zajednička vatrogasna oprema

Proizvođač za zaštitu leptir ventila za borbu protiv požara, nezgode požara i požara. Oprema za profesionalne vatrogasne borbe. Proizvođač za zaštitu leptir ventila grooved tipa vam kaže da vatrogasna oprema uglavnom uključuje dvije vrste:

2021-05-21 vidi više

200 PSI OSY FLANGE i GROOVE GATE proizvođači će vam pokazati kako spojiti žrebe u žilje

200 PSI OSY FLANGE i GROOVE GATE proizvođači kažu da su priredbe zajednička metoda veze cijevi u našim životima . Trenutno su novi tip metode povezivanja.

2021-09-15 vidi više

vidi više